5 Easy Facts About اینورتر زیمنس Described
5 Easy Facts About اینورتر زیمنس Described
Blog Article
در ادامه به برخی از مهمترین کاربردهای اینورترهای زیمنس در صنایع مختلف میپردازیم:
کارشناسان ما همواره آماده پاسخگویی و مشاوره به خریداران و همکاران محترم هستند.
دلیل این تنوع، گستردگی و نیاز صنایع به موتورهای گوناگون می باشد. با ما در ادامه مقاله انواع درایو زیمنس همراه باشید.
در صورت نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات و جزئیات فنی درایو زیمنس می توانید از کاتالوگ اینورتر زیمنس استفاده کتید.
همانطور که مشخص است این درایو قدرتمند برای کارهای سنگین تر متداول است. مثال کاربردهای فوق شامل موارد زیر می باشد:
از جمله کاربردهای این درایوها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
تجهیزات اندازه گیری برق و الکترونیک مولتی متر آمپرمتر ارت سنج میگر دیجیتال فازمتر فشار قوی تجهیزات آزمایشگاهی برق دما و رطوبت ترمومتر ترموویژن صنعتی رطوبت سنج دماسنج تماسی دماسنج نفوذی سنسور سطحی دما دیتالاگر تجهیزات آزمایشگاهی صوت سنج فشارسنج صنعتی باد سنج ضخامت سنج دور سنج لوکس متر متر لیزری ردیاب کابل تجهیزات ایمنی نشت یاب گاز غبار سنج ویدئو بروسکوپ پرتو سنج رادیو اکتیو گاز سنج تجهیزات اتوماسیون صنعتی
در صنعت امروز، اینورترهای زیمنس یکی از پرکاربردترین تجهیزات کنترل سرعت و گشتاور موتورهای الکتریکی هستند. اینورترهای زیمنس در انواع مختلفی ارائه میشوند که هر کدام برای کاربردهای خاصی در صنایع گوناگون طراحی شدهاند.
درایو موتور که برخی به آن درایور یا اینورتر نیز می گویند، قطعاتی هستند که برای راه اندازی موتور و همچنین تنظیم دور موتور استفاده می شوند. از راه های راه اندازی موتور که قبلا در مورد آن صحبت کردیم با کمک کنتاکتور ها خرید اینورتر زیمنس بصورت مستقیم یا ستاره مثلث بود.
کارشناسان ما در حال بروزرسانی قیمت و موجودی در وبسایت هستند.
اینورترها جزئی حیاتی در دنیای الکترونیک هستند. برند معتبر و باسابقهی زیمنس دارای طیف گستردهای از اینورترهاست. اینورتر زیمنس به راحتی در هر محیط اتوماسیونی ادغام شده و سبب سرعت بخشیدن به فرایندهای مختلف میشود.
روش اتصال مثلث الکتروموتور پیکربندی تسمههای مسی در تصویر بالا نشان داده شده است.
اینورتر های زیمنس تمامی انرژی خود را از یک منبع انرژی ثابت دریافت می کنند.
صرفهجویی در انرژی: با استفاده از اینورترها میتوان به طور دقیق میزان توان و انرژی مصرفی را کنترل کرد. با تنظیم سرعت موتور و جریان خروجی، میتوان بهینهترین سطح کارایی و صرفهجویی در مصرف انرژی را برای سیستمهای الکتریکی حاصل کرد.